Genomen in Tata Beach, Golden Bay, Nieuw Zeeland. Dit ligt in het noorden van het zuidereiland vlak naast het Abel Tasman National Park. Vanuit hier kun je hele mooie tochten maken per zeekayak (Spongebob in dit geval).Genomen in Tata Beach, Golden Bay, Nieuw Zeeland. Dit ligt in het noorden van het zuidereiland vlak naast het Abel Tasman National Park.Genomen midden in Tongariro National Park. Op de achtergrond staat de Ngauruhoe vulkaan.Genomen in Mt. Maunganui vanaf de berg waarnaar het plaatsje vernoemd is. Op de achtergrond de Bay of Plenty. Het voorste eilandje heet Moturiki Island en het achterste Motuotau Island.Genomen aan de noord-oost zijde van Urupukapuka Island in de Bay of Islands. Dit eiland is ondanks de enorme hoeveelheid toeristen in de Bay of Islands nagenoeg verlaten. Je kunt het hele eiland rondwandelen zonder iemand tegen te komen.Het vliegveld van Auckland.

Nieuw Zeeland
Foto 1 van 6


Genomen in Tata Beach, Golden Bay, Nieuw Zeeland. Dit ligt in het noorden van het zuidereiland vlak naast het Abel Tasman National Park. Vanuit hier kun je hele mooie tochten maken per zeekayak (Spongebob in dit geval).

LokatieTata Beach, Golden Bay, Nieuw Zeeland
FotograafBram van Schijndel
Datum2011/02/11
Commentaar Genomen in Tata Beach, Golden Bay, Nieuw Zeeland. Dit ligt in het noorden van het zuidereiland vlak naast het Abel Tasman National Park. Vanuit hier kun je hele mooie tochten maken per zeekayak (Spongebob in dit geval).